Heeft uw personeel
het altijd druk?

Werknemers zijn vaak veel tijd kwijt met werkzaamheden die door automatisering een stuk efficiënter kunnen. Herkent u dit beeld bij uw medewerkers en zou u graag efficiënter willen werken? Vaak kan software daarbij helpen.

Hoewel er voor sommige bedrijfstakken al softwarepakketten bestaan, blijkt in de praktijk dat deze vaak nooit 100% aan uw eisen voldoen. Ieder bedrijf is immers uniek en zo ook hun werkwijze. Bovendien bestaat er voor veel toepassingen nog geen software.

Door het laten ontwikkelen van eigen software kunt u uw medewerkers efficiënter laten werken, waardoor ze minder tijd nodig hebben voor dagelijkse werkzaamheden. Deze tijdsbesparing kan al gauw oplopen tot meerdere FTE's per jaar!

U kunt dus besparen op uw personeelskosten of meer werk verzetten met hetzelfde aantal medewerkers!

Heeft u een idee
hoe het beter kan?

Niemand kent uw onderneming beter dan uzelf. U kent als geen ander de knelpunten in de dagelijkse processen. Daarom ziet u ook vaak oplossingen.

Herkent u zich in bovenstaand beeld en ziet u ook in uw onderneming dagelijkse handelingen die veel sneller zouden gaan als u daar een goed softwarepakket voor had? Waarom laat u dan geen maatwerk software pakket maken?

Wat houdt u tegen? Technische (on)mogelijkheden? Te weinig kennis van automatisering?

Dit hoeven geen beperkingen te zijn, want NetAnts werkt graag met u samen vanaf het ontstaan van het idee, tot aan het opleveren van de oplossing.

Hoe zou het ideale softwarepakket eruit zien als wij u vertelden dat er geen technische onmogelijkheden bestaan? Met dat als uitgangspunt werken wij samen aan een praktisch haalbare oplossing!

Maatwerk webbased software

Een softwarepakket op maat. Dat maakt NetAnts voor u. Maar u bent de regisseur! Vanaf het ontstaan van het idee schuiven wij als ontwikkelteam graag bij u aan tafel.

Eerst worden de wensen en ideeën omgezet in een ruwe schets van de applicatie. Daarna worden deze ideeën omgezet in een functioneel- en technisch ontwerp. Op basis van dit ontwerp wordt een team van ervaren programmeurs samengesteld die van het idee realiteit maken.

Ook tijdens de periode dat er ontwikkeld wordt hebben we regelmatig contact. Hierbij kijken we of de gemaakte keuzes nog steeds juist zijn. Varen we op koers of moeten we bijsturen?

Met uw kennis van de onderneming en onze technische kennis zijn alle bouwstenen in huis voor een perfect softwarepakket!

MEER DOOR MINDER!

Vaak hetzelfde doen door inefficiëntie leidt vaak tot ergernis bij werknemers. Bijvoorbeeld als er steeds gegevens van systeem A in systeem B moeten worden ingevoerd. Of dat bestellingen eerst handmatig dienen te worden opgenomen en dan pas in een systeem ingevoerd dienen te worden.

Zo zijn er tal van andere scenario's te bedenken waarbij vaak hele stappen overgeslagen kunnen worden als er goed geautomatiseerd zou zijn. Uw medewerkers zullen meer plezier in het werk beleven omdat de saaie handelingen niet meer gedaan hoeven te worden. Hierdoor krijgen ze meer gedaan en hebben ze meer tijd over.

Naast mindere werkdruk en meer gedaan krijgen, wordt ook de kans op fouten aanzienlijk verkleind. De meeste fouten worden nog altijd door menselijk handelen gemaakt. Geautomatiseerde systemen kennen deze fouten niet.

Kortom; maatwerk software vermindert de werkdruk, vermindert de kans op fouten en verhoogt het werkplezier!

Maatwerk webbased applicaties

Kan ik u helpen?085-4868840