Heeft uw personeel
het altijd druk?

Werknemers zijn vaak veel tijd kwijt met werkzaamheden die door automatisering een stuk efficiënter kunnen. Herkent u dit beeld bij uw medewerkers en zou u graag wat efficiënter willen werken? Vaak kan software daarbij helpen.

Hoewel er voor sommige bedrijfstakken al softwarepakketten bestaan, blijkt in de praktijk dat deze vaak nooit 100% aan uw eisen voldoen. Uw bedrijf is immers uniek en zo ook uw werkwijze. Daarnaast bestaat er voor veel toepassingen nog geen software.

Door het laten ontwikkelen van eigen software kunt u uw medewerkers efficiënter laten werken, waardoor ze minder tijd nodig hebben voor dagelijkse werkzaamheden. Deze tijdsbesparing kan al gauw oplopen tot meerdere FTE's paar jaar!

Hierdoor kunt u besparen op uw personeelskosten of meer werk verzetten met hetzelfde aantal medewerkers!

Heeft u een idee
hoe het beter kan?

Niemand kent uw onderneming beter dan uzelf. U kent als geen ander de knelpunten in de dagelijkse processen. Daarom ziet u ook vaak oplossingen.

Herkent u zich in bovenstaand beeld en ziet u ook in uw onderneming dagelijkse handelingen die veel sneller zouden gaan als u daar een goed softwarepakket voor had? Waarom laat u dan geen maatwerk software pakket maken?

Maar wat houdt u tegen? Technische (on)mogelijkheden? Te weinig kennis van automatisering? Nu niet meer, want NetAnts werkt graag met u samen vanaf het onstaan van het idee.

Hoe zou het ideale softwarepakket eruit zien als wij u vertelden dat er geen technische onmogelijkheden bestaan? Met dat als uitgangspunt werken wij samen aan een praktisch haalbare oplossing.

Maatwerk webbased software

Een softwarepakket op maat. Dat maakt NetAnts voor u. Maar u bent de regisseur! Vanaf het ontstaan van het idee schuiven wij als ontwikkelteam graag bij u aan tafel.

Eerst worden de wensen en ideeën omgezet in een ruwe schets van de applicatie. Daarna worden deze ideeën omgezet in een functioneel- en technisch ontwerp. Op basis van dit ontwerp wordt een team van ervaren PHP- / HTML5- /JavaScript- programmeurs samengesteld die van het idee realiteit maken.

Ook tijdens de periode dat er ontwikkeld wordt hebben we regelmatig contact. Hierbij kijken we of de gemaakte keuzes nog steeds juist zijn. Varen we op koers of moeten we bijsturen?

Met uw kennis van de onderneming en onze technische kennis zijn alle bouwstenen in huis voor een perfect softwarepakket.

Meer plezier door minder druk

Vaak hetzelfde doen door inefficiëntie leidt tot ergenis bij werknemers. Bijvoorbeeld als er steeds gegevens van systeem A in systeem B moeten worden overgenomen. Of dat bestellingen eerst dienen te worden opgenomen en dan in het systeem ingebracht dienen te worden.

Zo zijn er tal van andere scenario's te bedenken waarbij vaak hele stappen overgeslagen kunnen worden als er goed geautomatiseerd zou zijn. Uw medewerkers zullen meer plezier in het werk beleven omdat de saaie handelingen al voor hun gedaan zijn. Tevens krijgen ze meer gedaan en hebben ze meer tijd over.

Naast mindere werkdruk en meer gedaan krijgen, wordt ook de kans op fouten aanzienlijk verkleind. De meeste fouten worden nog altijd door menselijk handelen gemaakt. Geautomatiseerde systemen kennen deze fouten niet.

Kortom; verminder de werkdruk, verminder de kans op fouten en verhoog het werkplezier.

Maatwerk webbased applicaties

Kan ik u helpen?085-4868840