Het internetlandschap anno nu

Door de komst van allerlei nieuwe apparaten verandert het internetlandschap anno nu. Daar waar vroeger enkel nog rekening gehouden diende te worden met de desktop computer en de bijbehorende schermresoluties, worden websites anno nu gedwongen zich aan te passen aan de nieuwe apparaten, zoals mobiele telefoons en tablets.

Helaas blijkt in de praktijk dat er slechts een handjevol websites rekening houden met deze nieuwe apparaten. En dat terwijl een groot deel van uw bezoekers uw website bekijken met een mobiele telefoon en/of tablet. Als uw website niet goed werkt en zich niet automatisch aanpast aan het apparaat zult u bezoekers kwijtraken.

Laat uw website nu analyseren door NetAnts!

Zichtbaar is niet genoeg,
het moet goed werken!

De meeste websites schalen automatisch mee op een mobiele telefoon of tablet. Bekijk uw eigen website eens op een tablet en ziet u een verkleinde versie van uw website?
Tevreden hierover? Kijk nog eens goed.

Veel voorkomende blokkades zijn menu's die niet werken voor een mobiele telefoon of tablet. Vaak worden submenu's pas zichtbaar zodra de muis eroverheen gaat, maar een touchscreen heeft geen muis om deze actie te bewerkstelligen.
Formulier zijn ook vaak een probleen doordat ze te groot zijn of niet bruikbaar op een mobiele telefoon. Hierdoor sluit u automatisch uw mobiele bezoeker uit.

Maar de meest voorkomende fout is de leesbaarheid van uw website op een mobiele telefoon en/of tablet. Omdat deze automatisch schalen, schaalt ook de tekst mee. Hierdoor wordt deze vele malen kleiner dan gepland en onleesbaar.

Door slechte leesbaarheid en/of functionaliteit verliest u veel bezoekers.

Native app voor iPhone / Android
of responsive website?

Mobiele apps worden vaak ten onrechte gezien als een hoge investering. Zo ziet men vaak op tegen het apart ontwikkelen voor iPhone en Android, gezien de dubbele kosten. Met HTML5 en responsive development is het echter ook mogelijk een app te maken die op alle mobiele devices en aanverwante apparaten werkt.

HTML5 is de oplossing om alle apparaten te bedienen zonder dubbel ontwikkelkosten te hoeven betalen. Zo kan een website of webapplicatie ontworpen worden voor een desktop en met geringe aanpassen een apart design krijgen voor mobiel en/of tablet. Het nadeel van HTML5 is dat de hardware van een apparaat niet altijd of niet ten volle benut kan worden. Native apps bieden uitkomst wanneer de hardware van het apparaat een vereiste zijn voor de werking van de applicatie.

NetAnts helpt u graag bij de keuze voor een responsive website of native app.

NetAnts zorgt ervoor dat u beter
zichtbaar bent op internet

Knijp uw ogen niet langer dicht en omarm het feit dat steeds meer bezoekers uw website opvragen via een mobiele telefoon en/of tablet.
NetAnts zorgt ervoor dat u deze groep ook tot uw klant kunt rekenen!

Door middel van responsive webdesign kan NetAnts uw bestaande website omzetten in een variant die op desktop, tablet en mobiele apparaten werkt. De website past zich dan qua layout automatisch aan aan het apparaat van de bezoeker.

Heeft u een specifieke applicatie nodig die de hardware van het apparaat moet benutten? Dan kan NetAnts voor u een native app ontwikkelen voor de iPhone of Android, die te downloaden is in de AppStore of Google Playstore.

Uw mobiele toekomst is veilig in handen van NetAnts!

Maatwerk webbased applicaties

Kan ik u helpen?085-4868840