Wat doet NetAnts precies?

Maatwerk webbased software is de ondertitel van NetAnts' logo. Maar wat dat precies betekent is niet altijd even duidelijk. Wat NetAnts doet proberen we kort even uit te leggen, maar u kunt ook onze uitgevoerde projecten bekijken.

U kunt het team van NetAnts inhuren als u een web- of mobiele applicatie wil laten ontwikkelen. Dit kan op opdrachtbasis, waarbij NetAnts de uitvoering van de gehele opdracht op zich neemt, maar ook als (gedeeltelijke) versterking van uw eigen ontwikkelteam. In het laatste geval worden onze Ants tijdelijk deel van uw ontwikkelteam op de vakgebieden waar u versterking wenst (backend development in PHP, of frontend development met javascript/html5)

Wilt u een goede website laten ontwikkelen, die wel werkt op mobiele telefoons? Of zoekt u een team dat uw eigen softwarepakket kan ontwikkelen? Tijdelijke versterking nodig van experts op gebied van PHP en Zend Framework 2? Voor al deze zaken kunt u contact opnemen met NetAnts.

NetAnts expertise begint daar waar de kennis van de lokale internetbureau's ophoudt. Waar anderen 'kan niet' zeggen is ons antwoord: 'alles kan'.

Maatwerk webbased applicaties

Kan ik u helpen?085-4868840