Born05 en NetAnts draaien door

De samenwerking tussen Born05 en NetAnts kende in 2013 een nieuw hoogtepunt; de ontwikkeling en implementatie van het online magazine van De Wereld Draait Door (DWDD). Het eerste dagelijkse online magazine van Nederland.

Doel van het magazine is om extra aandacht te besteden aan de onderwerpen die tijdens de populaire tv-show aan bod komen. Zowel voorafgaand, tijdens als na de show wordt er via dit kanaal aanvullende informatie verstrekt. Het faciliteert het productieteam van DWDD om direct in contact te staan met de kijkers. Deze krijgt op zijn/haar beurt de mogelijkheid (door ingebouwde functionaliteit) te reageren op de show en haar actuele onderwerpen. Mede door integratie van diverse Social Media kanalen staat het magazine iedere dag in contact met zo’n 500.000 volgers.

Een project waar de liefde van NetAnts voor maatwerk geheel tot zijn recht komt!

De wereld van maatwerk

Het online magazine is een verlengstuk van de TV show. Door het toepassen van slimme technologie en een opensource CMS systeem (Typo 3) zorgt dit complementaire medium voor een uitbreiding van het online DWDD concept. Scherp, gevat en actueel zijn de karaktereigenschappen die daarbij zijn gewaarborgd. NetAnts heeft haar expertise en de kracht van maatwerk ingezet om een customer-made CMS extensie te ontwikkelen.

De functionaliteit van het online platform maakt het een aantrekkelijke hang-out voor de volgers. Er zijn kosten of moeite gespaard om design en componenten te combineren voor een optimaal resultaat. De gebruiker kan device onafhankelijk muziek, video’s en artikelen lezen/luisteren, archiveren (voor een later tijdstip) of delen dankzij de ingebouwde Social Media plug-in. Door de hoge intensiteit en gebruik van het platform is de maatwerk oplossing Key, zo blijft content King!

NetAnts heeft de module zo ontwikkeld dat alle content eenvoudig blijft te managen. De webapplicatie is gekoppeld zodat er op snelle en verantwoorde wijze de opgevraagde informatie uit het CMS getoond kan worden aan de gebruiker. De betrouwbare koppeling zorgt ervoor dat de voor-en achterkant met elkaar blijft communiceren.. en de wereld dus draaien!

Eindresultaat; de wereld draait online door

De samenwerking tussen Born05 en NetAnts heeft een online magazine als resultaat. Bomvol features die bijdragen aan de totaal beleving van het ‘DWDD concept’. Ieder moment van de dag kan er worden in getuned om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en actuele thema’s uit de show. Anno 2014 is het deze multichannel klantbenadering een absolute must om kijkers te behouden.

Benieuwd hoe NetAnts u kan helpen om direct in contact te staan met uw klant (via een online applicatie of website), neem dan contact met ons op.

Maatwerk webbased applicaties

Kan ik u helpen?085-4868840