Multisite CMS

Meerdere websites op 1 CMS

KPN staat niet alleen bekend als toonaangevende ICT leverancier maar ook als organisatie die zich inzet voor de Nederlandse sport en community. Projecten als Schaatsfan en het Mooiste contactfonds zijn hier sprekende voorbeelden van. Mooi om te zien hoe een maatwerk CMS van NetAnts voor KPN een bijdrage kan leveren aan de verbinding tussen mensen.

Schaatsfan is een online platform dat eenvoudig kan worden onderhouden dankzij het toegespitste CMS. Op deze plek vind je alles over schaatsend Nederland, topschaatsers en mooiste tochten op natuurijs. Het mooiste contactfonds gaat zelfs een stap verder. Naast de verbindende en informatieve factor, helpt dit platform ook bij een maatschappelijk probleem; eenzaamheid.

Een project dat wederom in samenwerking met Born05 tot stand is gekomen en ditmaal met een MVO aspect, daar worden we blij van!

Saampie

Alle credits voor Born05, zij zijn het creatieve brein achter het #saampie idee. #saampie is een blijvende herinnering aan een bijzonder moment dat je samen hebt beleefd. NetAnts ontwikkelde een slimme technologie waardoor een foto (gemaakt met een telefoon of vanaf een computer) eenvoudig toegevoegd kan worden aan de website. De foto komt direct online en laat zien hoe waardevol sociaal contact kan zijn.

Schaatsfan en het mooiste contactfonds ‘draaien’ beide op dezelfde technologie bestaande uit een blokkenmodule (CMS). Door de achterzijde te verbinden aan diverse projecten blijft de voorzijde herkenbaar voor de bezoeker. Op die manier komt het KPN gevoel tot leven. In de toekomst zal het concept verder worden ontwikkeld waarbij bekende openbare ruimtes in Nederland worden voorzien van #saampies. De technologie is toereikend om een bulk aan content op diverse locaties tegelijk te managen. Op die manier blijft het idee om sociaal contact te laten groeien gewaarborgd.

Benieuwd hoe NetAnts u kan helpen om sociaal contact te laten ontstaan tussen bijvoorbeeld cliënten of klanten? Neem dan contact op.

Maatwerk webbased applicaties

Kan ik u helpen?085-4868840