Een digitaal portfolio

Een digitaal portfolio voor LVerhees Photography

LVERHEES is een getalenteerd fotograaf die zijn klanten voornamelijk verkrijgt via mond-tot-mond reclame. 'Op verschillende moment kom ik in gesprek met mensen over mijn werk als fotograaf. Het einde van zo'n gesprek is altijd de vraag of ik een portfolio kan laten zien. Op dat moment sta ik dan met lege handen.

Wat kan NetAnts voor mij betekenen zodat ik altijd mijn portfolio bij me heb?


Voor LVERHEES ontwikkelde NetAnts een digitaal portfolio, dat werkt op ieder apparaat dat voor handen is tijdens een gesprek. Zo kan het portfolio op ieder gewenst moment in de allerbeste kwaliteit getoond worden.

Door NetAnts staat LVERHEES nooit meer met lege handen.

LESS = MORE

Een foto zegt meer dan duizend woorden en geeft een directe indruk van het talent van de fotograaf. In het ontwerp van het digitale portfolio is hier rekening mee gehouden om de opmaak van het portfolio zo minimalistisch mogelijk te maken.

Door het weglaten van alle opmaak en franje van een normale webproject, resteert enkel de essentie van LVERHEES, de foto's.

Om ook de navigatie zo eenvoudig mogelijk te houden gebruikte NetAnts touchnavigatie in de webapplicatie zelf, zodat het mogelijk is op een tablet en mobiele telefoon te swipen tussen de verschillende afbeeldingen in het portfolio.

Om de conversie met het contactformulier zo hoog mogelijk te krijgen, maakte NetAnts gebuikt van een leuke verborgen feature, bekijk hem snel door het contactformulier in te vullen!

Door veel weg te laten komt de essentie van LVERHEES beter tot uiting.

Responsive design

'Any place, any time and any device', was de wens van LVERHEES. Door middel van responsive design is deze wens verwezenlijkt.

NetAnts ontwikkelde het digitale portfolio met een techniek waarbij de layout zich aanpast aan het apparaat dat gebruikt wordt, ook wel responsive design genoemd. Door het gebruik van responsive design werd een digitaal portfolio ontwikkeld dat optimaal zichtbaar is op zowel desktop computers, tablets en mobiele telefoons, terwijl er slechts eenmalig kosten voor ontwikkeling benodigd waren.

Responsive design++; NetAnts ging echter een stapje verder in het ontwikkelen van een responsive portfolio, namelijk door de afbeeldingen automatisch te schalen. Iedere afbeelding in het project wordt automatisch omgezet in verschillende resoluties.
Zo wordt een zo hoog mogelijk resolutie gebruikt op een desktopcomputer om de foto in de best mogelijke kwaliteit te tonen, terwijl op een mobiel apparaat de resolutie van de foto zo klein mogelijk wordt gemaakt om de bestandsgrootte zo klein mogelijk te houden. Deze techniek wordt adaptive images genoemd.

Door adaptive imaging gaat NetAnts net een stapje verder in responsive websites.

Maatwerk webbased applicaties

Kan ik u helpen?085-4868840