Integratie internet en bedrijf

Van traditioneel drukkersbedrijf naar pionier binnen de online printwereld. Digiprint, de overkoepelende organisatie van de diverse Radar formules, heeft afgelopen jaar een transformatie doorgemaakt. Dit is mede voortgekomen uit integratie van internet gekoppeld aan het bestaand productportfolio en het positioneren van vier onafhankelijke online formules.

De banner hierboven geeft een schematische weergave van de herpositionering van Digiprint. NetAnts zag de potentie van het koppelen van internet aan het bestaande productportfolio en introduceerde op deze manier ‘het nieuwe werken’ binnen deze Venlose organisatie. Het afnemen van printwerk wordt zo op een efficiënte en veilige manier gefaciliteerd voor de klant.

Naast het geven van advies en ondersteuning gedurende het project, heeft NetAnts ook alle Radar websites ontwikkeld en geïmplementeerd. Een uniek project waarbij nauwe samenwerking tot een optimaal eindresultaat heeft geleid.

E-Commerce

Alle Radar formules t.w. Printradar, Grootformaatradar, Labelradar en Printerdelen.nl, worden onafhankelijk van elkaar gepresenteerd. Dit wil zeggen één kernproduct per website om zo het overzicht voor de interne organisatie en de externe communicatie te bewaren. Bij NetAnts noemen we dit de E-commerce benadering. Het onderscheid tussen de diverse formules is doorgevoerd in het nieuwe logo van Digiprint en in dat van de onderliggende formules.

www.digiprintbv.nl
www.printradar.nl
www.grootformaatradar.nl
www.label-radar.nl
www.printer-delen.nl

Printradar

Online printen was nog nooit zo makkelijk! De integratie van internet bij Digiprint zorgt ervoor dat het MKB en particulieren nu eenvoudig en voordelig online kunnen printen. Naast tijd- en geldbesparing wordt ook het milieu gespaard door het duurzame karakter van deze formule.

www.printradar.nl is ontwikkeld vanuit een simpele gedachte. Één brief of een beperkte oplage kost meer tijd en geld dan wanneer dit via Printradar gaat. Printradar voert dit soort opdrachten massaal uit waardoor een groot aantal oplages samen zorgt voor een voordelig tarief. Niet langer in de rij te staan voor de printer en op printkosten besparen. Printradar levert documenten snel en professioneel en verzendt binnen 24 uur.

Het proces is eenvoudig. Maak een account aan op de website, zorg voor het uploaden van de PDF bestanden, kies papiersoort- en formaat (en eventuele afwerking) en vermeld het juiste afleveradres aan. Printradar gaat dan aan slag.

Grootformaatradar

Autobelettering, reclameborden of een eigen foto/ontwerp op een canvas doek printen? Op www.grootformaatradar.nl zijn er tal van mogelijkheden. Het online bestellen van dergelijke producten brengt naast een complex proces ook vaak een risico met zich mee. De meeste websites geven een indicatie van het eindproduct. Grootformaatradar geeft een helder beeld van het geprinte eindproduct. Dat is mogelijk door de slimme functionaliteit van deze website.

Ook voor deze formule geldt; maak een eigen account op de website aan, zorg ervoor dat de PDF bestanden worden geüpload, maak een productkeuze en vermeld het afleveradres. Daar Grootformaatradar alle producten in eigen huis ontwikkelt is een snelle levertijd gegarandeerd.

Labelradar

Klein en fijn printwerk bestel je via www.label-radar.nl. Deze formule is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die actief zijn in de voedingstuinbouw. Het opmaken en printen van labels en tangetiketten kan een tijdrovende bezigheid zijn. Een inefficiënt proces dat vaak gepaard gaat met de nodige ergernis. Labelradar biedt de oplossing. Snel en eenvoudig labels en etiketten online ontwerpen, printen en ontvangen.

Het is van essentieel belang dat de gegevens overzichtelijk en leesbaar op de labels en etiketten worden geprint. Door de online formule van Labelradar is dat snel geregeld. Iedere klant ontvangt een standaard label/etiket dat naar eigen wens ingevuld of aangepast kan worden. De labels/etiketten worden direct geprint en binnen 24 uur verzonden of kunnen ter plekke worden afgehaald. Het ontwerp blijft opgeslagen binnen het online account van de klant en kan steeds opnieuw worden gebruikt. In een handomdraai efficiënt proces.

Printer delen

Dankzij www.printer-delen.nl is het aanschaffen van dure printers en cartridges verleden tijd. Printerdelen deelt haar professionele printers met iedere organisatie die daar behoefte aan heeft. Het grote voordeel: altijd en overal voordelig printen en minder werk. Printerdelen begeeft zich in de ‘cloud’ en staat in verbinding met supersnelle printers. Door de printopdrachten van alle klanten te bundelen blijven de kosten laag en ontvangt de klant topkwaliteit printwerk.

De formule van printerdelen werkt op basis van een abonnement. Een x-bedrag staat garant voor een x-aantal prints (zwart/wit of kleur). Deze formule is aantrekkelijk voor grote organisaties die te maken hebben met grote oplages. Denk hierbij aan repeterend printwerk zoals loonstrookjes of facturen.

Kan ik u helpen?085-4868840