MEET THE COLONY

THE KEY TO OUR SUCCESS

Bij netants wordt onze reis gedreven door een eenvoudig maar diepgaand principe: our success is your success. We zijn niet zomaar een aanbieder van software-oplossingen, we zijn jouw toegewijde partner op weg naar succes.

 

Ons verhaal begint met een diepgeworteld geloof in de transformerende kracht van technologie. Onze visie is om bedrijven en individuen te voorzien van slimme en duurzame software-oplossingen. In de loop der jaren heeft onze inzet voor innovatie, kwaliteit en teamwork gezorgd voor onze groei en succesverhalen.

CURIOUS?

THIS IS HOW WE WORK

Our Expertise

01.

Ons team is onze trots en kracht. We zijn een collectief van ervaren developers, creatieve ontwerpers en strategische denkers, een voor een zorgvuldig gekozen vanwege hun toewijding en expertise.

Our Approach

02.

We don't just create solutions, we co-create them with you. Onze team-aanpak betekent dat we naar jouw behoeften luisteren, jouw doelen begrijpen en keihard werken om jouw visie werkelijkheid te maken.

Our Values

03.

Integriteit, sustainability en excellentie vormen de hoekstenen van ons bedrijf. We zijn toegewijd aan ethische praktijken, duurzame ontwikkeling en een onvermoeibare zoektocht naar kwaliteit.

MEET THE COLONY

THE JOURNEY SO FAR

Voor ons is de ware maatstaf "When you thrive, we thrive". Jouw prestaties inspireren onze innovatie, en stimuleert ons om de lat steeds hoger te leggen.

 

netants is not just a name, it's a promise. Een belofte van onwrikbare toewijding aan jouw succes. We nodigen je uit om met ons samen te werken waar elke uitdaging een kans is en elke oplossing een bewijs van onze toewijding.

 

We are netants, lets create something smart.

WANT TO GET TO KNOW US?

MEET THE TEAM

Frank Michels

Head of the Colony

Dirk van der Zanden

Head of Operations

Ben Willems

Head of IT

Jasper Jaklofsky

Product Owner

Wesley Vestjens

Head of Support

Patrick Vereijken

Head of Support

Maikel Zweypfenning

Developer

Malika Wakrim

Developer

Mathijs Corten

Developer

Bas Noblesse

Developer

Gijs Vermeulen

Developer

Najim Doudouh

Developer

Izzet Güntürk

Stagiair ICT & Media Design