Explore a world of Antastic and ingenious cases

Ons portfolio is een weergave van onze toewijding aan kwaliteit en de onbegrensde mogelijkheden van technologie en creativiteit. We zijn enorm trots op de oplossingen die we hebben gecreëerd.

What'sRabbit

The world is moving fast. We willen helpen om het leuk te houden en easy to manage. WhatsRabbit is een communicatieplatform dat mensen, ideeën en processen met elkaar verbindt. Het is gemakkelijk te gebruiken en helpt je in contact te blijven met je klanten, overal en altijd.

SaaS

WhatsApp

Public API

5Kitchens

Maak kennis met 5Kitchens, een innovatief 'dark kitchen' concept dat de volledige culinaire ervaring bij jou thuis brengt. Deze fantastische applicatie biedt een naadloze verticale oplossing, van het plaatsen van je bestelling tot de communicatie met het productie- en kassasysteem. Het bevat zelfs een handige bezorg-app. Maak je klaar om te genieten van een geheel nieuw culinair niveau.

Webshop

Responsive

Delivery App

D'n Dictionair

de Limburgse Academie, een non-profit organisatie opgericht in 2007 om zorg te dragen voor belangstelling in en het behoud en de verdere ontwikkeling van de Limburgse taal en al haar dialecten. We hebben met trots de Limburgse Academie geholpen om de Limburgse taal, samen met haar dialecten, te verbinden met de digitale wereld.

Android

iOS

Search engine

uCasa

We zijn een samenwerking aangegaan met een met een toonaangevende multinational in de bouwsector om uCasa tot leven te brengen. uCasa is een baanbrekende woningconfigurator die je dromen werkelijkheid laat worden. Transformeer moeiteloos je visie naar een prachtig samengesteld huis. Zie hoe jouw dromen vorm krijgen voor je ogen.

Web

3D Configurator

Supplier platform

AntsCMS

Binnenkort meer info... kom binnenkort nog eens terug voor meer over dit 'Antastic' project!

Coming soon...

Rebody

De lancering van de Rebody Members App staat als een stip aan de horizon. Binnenkort volgt er meer info!

Coming soon...